Gedeponeerde Algemene Voorwaarden

Naam ondernemer: Ton Huijsman – Toonkunstenaar

Handelend onder de naam: Guitartown
Vestigingsadres: Jeroen Boschstraat 17, 3141 XJ Maassluis
Telefoonnummer: 0614437932
Bereikbaarheid: Van maandag t/m zaterdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
E-mailadres: office@guitartown.nl
KvK-nummer: 56739419
Btw-nummer: NL090256840B02

1. Bestelling/aanschaf en overeenkomst. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van guitartown.nl worden gedaan. Door het drukken op de bestelknop accepteert u deze voorwaarden.

2. Prijzen. Alle genoemde prijzen op de guitartown.nl website zijn inclusief 6% BTW. Alle prijzen, artikelen en informatie zijn altijd onder voorbehoud.

3. Voorwaarden. Guitartown.nl heeft het recht deze voorwaarden en inhoud van de webshop te wijzigen.

4. Overeenkomst. De overeenkomst tussen u en guitartown.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst op de website door het correct invullen van uw persoonlijke gegevens en betaalwijze (door op de knop bevestigen te klikken).

5. Bewijs van opdracht/elektronische communicatie. De administratie van guitartown.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan ons verstrekte opdracht(en) en gedane betaling(en) en van de door ons verrichte leveringen. Guitartown.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van deze voorwaarden erkent u dit eveneens.

6. Leveringstermijn. Uw bestelling wordt na betaling onmiddelijk verstuurd via email waarin de downloadlinks staan, alsmede de wachtwoorden om de bestanden te kunnen openen. U betaald veilig online met iDEAL, Paypal, Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking, Credit Card, Overboeking, Belfius Direct Net.

7. Klachten. Guitartown.nl zal alle klachten met betrekking tot de geleverde producten in behandeling nemen. U kunt guitartown.nl via ons contact formulier informeren. Guitartown.nl zal alles in het werk stellen de klacht op te lossen en u hiervan binnen 5 werkdagen informeren.

8. Eigendom. Volgens de Europese wetgeving is het digitaal vervaardigd materiaal ten behoeve van drukvormen het eigendom van het bedrijf welke deze levert. Het is nadrukkelijk NIET toegestaan de pdf digitaal of anderszins met derden binnen uw familiekring, kerk, organisatie, etc. te delen of te vermenigvuldigen, op uw website te plaatsen of op welke wijze ook te verspreiden. Illegaal kopiëren of het openbaar maken van deze bladmuziek zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende is strafbaar.

9. Uitvoering. Hiervoor moeten zgn. “Uitvoeringsrechten” worden afgedragen. Dat kan via de collectieve Buma-regeling van Continental Sound, Postbus 81065, 3009 GB Rotterdam, tel. (010) 456 86 88, Website: www.auteursrechtkenniscentrum.nl. Men informeert u hier graag over de mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You cannot copy content of this page