Info


BEDRIJFSGEGEVENS

Guitartown
Ton Huijsman – Toonkunstenaar
Jeroen Boschstraat 14
3141 XJ Maassluis
06 – 463 024 20
KVK: 56739419
BTW nr: NL090256840B02


BETAALMETHODEN

GUITARTOWN biedt online het grootste betaalgemak. Bij het afrekenen wordt je gevraagd je gegevens in te vullen voor de facturering. Daarna kun je kiezen via welke methode je wilt afrekenen.

 IDEAL ideal-25x22

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat je alle covers direct kunt downloaden.

PAYPAL
Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele telefoons.


GARANTIE & SERVICE

Ondanks de hoge kwaliteit van de covers kan het gebeuren dat wij zelf niet helemaal tevreden zijn met het resultaat en dat we verbeteringen aanbrengen. In dat geval krijg je automatisch de update van de cover naar je emailadres toegestuurd.


ASSORTISEMENT

GUITARTOWN staat garant voor een actueel aanbod van de nieuwste en populairste gitaar covers. Door middel van de overzichtelijke indeling, de index-pagina en de zoekmachine kan je gemakkelijk en snel het nummer vinden dat je graag wilt leren spelen. Staat het nummer dat je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een email te sturen naar office@guitartown.nl. De kans is groot dat wij de cover snel kunnen leveren.


ACCOUNT EN LOGIN

Je kunt je als klant inschrijven via onze website. Het maken van een account gaat eenvoudig en snel en biedt veel voordelen; je kunt sneller bestellen, je orderstatus inzien, je bestelgeschiedenis raadplegen en je persoonlijke gegevens wijzigen.


REGISTREREN

Ben je nieuw als klant? Dan kan je je direct inschrijven op deze website. Wij vragen je enkele gegevens in te vullen om het bestellen zo veilig en makkelijk mogelijk te maken.


VEILIGHEID

Online kopen bij GUITARTOWN is altijd veilig en vertrouwd. Wij hebben passende technische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.


PRIVACY

GUITARTOWN verwerkt je persoonsgegevens voor de acceptatie van jouw bestelling, uitvoering van overeenkomsten, relatiebeheer en product- en dienstontwikkeling, facturering en het bepalen van de (algemene) strategie.

Daarnaast kunnen jouw persoonsgegevens worden gebruikt om je al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van GUITARTOWN. Informatie kan je ook per e-mail ontvangen. Als je geen informatie (meer) wenst te ontvangen kun je dit kenbaar maken per e-mail of via de ‘unsubscribe’-link onderaan de nieuwsbrief.


ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier voor de algemene voorwaarden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You cannot copy content of this page